Klantervaringen

Wij waarderen uw ervaring zeer. Laat daarom gerust uw ervaring achter.

15 reacties

 1. Vanmorgen als oppas opa in Hoevelaken ontdekte ik een kapotte voorlamp. Omdat ik niet bekent ben hier, kom uit de buurt van Kampen, kwam ik uit bij Vermeulen. Direct vakkundig gerepareerd. Kosten? Was service van de zaak! Waar vindt je dit nog? Nogmaals dank voor de service!

 2. Een 18 jaar oude Audi TT cabrio particulier gekocht en nu voor mijn eerste onderhoud en apk bij Mark Vermeulen audi-specialist geweest. Super gedaan en snelle service met halen en brengen, dus weinig tijd aan kwijt. Goed prijs/kwaliteit. Auto rijdt als een zonnetje! Bedankt Mark en team

 3. Ik kom since een jaar of 3 nu bij Mark, en ik kan niets anders zeggen dan Super!
  Goeie service, lekker bakkie koffie, vriendelijk praatje, prima prijzen!
  Als het aan mij ligt blijf ik terug komen!
  Bedankt Team Mark!
  Wim

 4. Ik had al weken een haperende Audi A4. Kan van alles zijn, en lukraak onderdelen vervangen kan een dure gok worden.

  Eergisteren gebeld, en ik kon gisteren even tussendoor terecht. Met een bakje koffie erbij de auto uitgelezen maar niks specifieks te vinden. Na een tijdje logisch redeneren was het volgens Mark vrijwel zeker de bobine. Deze vervangen en probleem opgelost!

  Bedankt voor de snelle en supergoed service!!

 5. Wat een fijne service, kopje koffie, mijn band geplakt. Mijn vriend brengt altijd zijn Audi hier, maar nu ga ik hier voortaan ook naartoe. Bedankt Mark!

 6. Zo snel schakelen heb ik nog nooit meegemaakt. Problemen met m’n airco, even bellen, half uurtje later op de stoep en weer een half uur later een tevreden klant erbij! Mark bedankt! Ik kom graag bij je terug en dan zal ik niet zo adhoc bellen….. 😉

 7. Ik ben al bijna 9 jaar klant met mijn Audi cabrio uit 1995. Mark en zijn team helpen altijd snel, denken mee en communiceren ook goed. Echte Autoservice dus (ja met een hoofdletter)! Ga zo door!

 8. Zojuist mijn Audi weer opgehaald en de auto van mijn vrouw ( Fiat Punto ) gebracht bij Autoservice Vermeulen,
  fijn dat alle reparaties van onze auto’s gewoon bij 1 adres kan, ik ben dik tevreden, ga zo door jongens en tot morgenmiddag !!

  Groet Patrick

 9. Nou mannen van Autoservice Vermeulen : ik heb zelden zo’n fijn bedrijf als bij jullie mee gemaakt, vakkundig, enthousiast, betaalbaar, goed advies, makkelijk bereikbaar en bovendien : vriendelijk en meedenkend met de klant !!

  Ga zo door Mark en team !!!

  Groeten van Erika uit Utrecht

 10. Onze auto’s maken veel kilometers. Als Audi / Volkswagen liefhebbers vinden we het belangrijk dat de auto onderhouden wordt door mensen met passie voor het merk en weten waar ze het over hebben. Bovendien is vertrouwen erg belangrijk!

  Mark, Henk en collega’s hebben de afgelopen jaren laten zien dat ze waarmaken wat ze beloven.

  Complimenten, ga zo door!

 11. Al jaar en dag breng ik met een gerust hart mijn auto voor de keuring, een onderhoudsbeurt en/of problemen naar de mannen van Autoservice Vermeulen.

  Altijd staan deze mannen voor mij klaar, met advies, een kopje thee en als extra service bereikbaarheid als ik niet langs de garage kan rijden wegens tijdgebrek maar wel advies nodig heb.

  Met kwalitatief goede producten en altijd de juiste service rijd mijn auto als een zonnetje.
  De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is bij Autoservice Vermeulen een service die weinig garages meer geven deze dagen.

  Bedankt Mark & Team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *