Klantervaringen

Wij waarderen uw ervaring zeer. Laat daarom gerust uw ervaring achter.

5 reacties

 1. Ik ben al bijna 9 jaar klant met mijn Audi cabrio uit 1995. Mark en zijn team helpen altijd snel, denken mee en communiceren ook goed. Echte Autoservice dus (ja met een hoofdletter)! Ga zo door!

 2. Zojuist mijn Audi weer opgehaald en de auto van mijn vrouw ( Fiat Punto ) gebracht bij Autoservice Vermeulen,
  fijn dat alle reparaties van onze auto’s gewoon bij 1 adres kan, ik ben dik tevreden, ga zo door jongens en tot morgenmiddag !!

  Groet Patrick

 3. Nou mannen van Autoservice Vermeulen : ik heb zelden zo’n fijn bedrijf als bij jullie mee gemaakt, vakkundig, enthousiast, betaalbaar, goed advies, makkelijk bereikbaar en bovendien : vriendelijk en meedenkend met de klant !!

  Ga zo door Mark en team !!!

  Groeten van Erika uit Utrecht

 4. Onze auto’s maken veel kilometers. Als Audi / Volkswagen liefhebbers vinden we het belangrijk dat de auto onderhouden wordt door mensen met passie voor het merk en weten waar ze het over hebben. Bovendien is vertrouwen erg belangrijk!

  Mark, Henk en collega’s hebben de afgelopen jaren laten zien dat ze waarmaken wat ze beloven.

  Complimenten, ga zo door!

 5. Al jaar en dag breng ik met een gerust hart mijn auto voor de keuring, een onderhoudsbeurt en/of problemen naar de mannen van Autoservice Vermeulen.

  Altijd staan deze mannen voor mij klaar, met advies, een kopje thee en als extra service bereikbaarheid als ik niet langs de garage kan rijden wegens tijdgebrek maar wel advies nodig heb.

  Met kwalitatief goede producten en altijd de juiste service rijd mijn auto als een zonnetje.
  De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is bij Autoservice Vermeulen een service die weinig garages meer geven deze dagen.

  Bedankt Mark & Team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *